aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑρχίζει το Εθνικό Πρωτάθλημα αφιερωμένο εις μνήμη Φώτου Φωτιάδη

Αρχίζει το Εθνικό Πρωτάθλημα αφιερωμένο εις μνήμη Φώτου Φωτιάδη

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρώτη εγχώρια διοργάνωση αντισφαίρισης για το 2023. Το Εθνικό πρωτάθλημα που είναι αφιερωμένο εις μνήμην Φώτου Φωτιάδη, διοργανώνεται από την ΟΑΚ, από 27 Ιανουαρίου μέχρι 11 Φεβρουαρίου, έχοντας φέτος μια σημαντική καινοτομία.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών, που εκ των πραγμάτων αυξάνει σε πολύ μεγάλο αριθμό και τους αγώνες που πρέπει να διοργανωθούν, ήταν η κύρια αιτία που η ΟΑΚ αποφάσισε όπως οι αγώνες μέχρι και τους «16» σε κάθε κατηγορία. διεξαχθούν στην Ακαδημία Ηροδότου και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αμμοχώστου, που διαθέτουν μεγαλύτερο αριθμό γηπέδων. Στη συνέχεια από την προημιτελική φάση μέχρι τους τελικούς, οι αγώνες όλων των κατηγοριών σε Μονά και Διπλά θα μεταφέρονται στο Εθνικό Κέντρο.

Έτσι σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος
– μεταξύ 27-30 Ιανουαρίου οι κατηγορίες U14 χρονών και U18 χρονών θα διεξαχθούν στον Όμιλο Ηροδότου μέχρι τον γύρο των 16, και ακολούθως οι προημιτελικοί μέχρι και τους τελικούς από 30 Ιανουαρίου μέχρι 3 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Κέντρο Τένις.
– Οι κατηγορίες Αγοριών/Κοριτσιών U12, U16, Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν μεταξύ 3-6 Φεβρουαρίου μέχρι τον γύρο των 16 στον Όμιλο Αμμοχώστου και ακολούθως από τους προημιτελικούς μέχρι τους τελικούς (6-11 Φεβρουαρίου) στο Εθνικό Κέντρο Τένις.

Οι αγώνες θα αρχίζουν καθημερινά στις 3.00 μ.μ. Το Σαββατοκύριακο οι αγώνες θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα. Στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιηθούν μπάλες Wilson. Η Κλήρωση των αγώνων θα γίνει δημόσια στον Όμιλο Ηροδότου την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 16.00

Οι αιτήσεις συμμετοχής και η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ (http://ctf.tournamentsoftware.com) μέχρι την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 09:00. Οι αθλητές δικαιούνται να συμμετέχουν μόνο σε 1 μονό και 1 διπλό κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας του πρωταθλήματος.

Την Οργανωτική Επιτροπή του πρωταθλήματος αποτελούν οι : Παντελής Νέος, Αιμίλιος Παντελίδης, Ροδίων Παναγιώτου, Γιαννάκης Χρυσοχός, Χριστόδουλος Κυριακίδης Επιδιαιτητές: Zarko Popovic / Γιώργος Βασιλειάδης
Βοηθοί Επιδιαιτητές: Δημήτρης Ηροδότου / Ροδίων Παναγιώτου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ