aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑποκλείστηκε από την εκπληκτική Παρκς η Σάκκαρη!

Αποκλείστηκε από την εκπληκτική Παρκς η Σάκκαρη!

Θύμα της εκπληκτικής Παρκς και η Μαρία Σάκκαρη! Μετά την Καρολίνα Πλίσκοβα που αποκλείστηκε από την εντυπωσιακή 21χρονη και η Ελληνίδα τενίστρια λύγισε από τη νεαρή με 2-1 (5-7, 7-5, 7-5) σετ στην Οστράβα και αποχαιρέτησε πρόωρα το τουρνουά.

Η Σάκκαρη παρά το γεγονός ότι άρχισε θετικά τον αγώνα, αφού πήρε το πρώτο σετ, ήταν φανερό ότι η νεαρή Αμερικανίδα δεν πρόκειται να το παρατήσει και πράγματι έφτασε στην ανατροπή πιέζοντας σε κάθε ευκαιρία την αντίπαλό της, φτάνοντας στην ανατροπή.

Το πρώτο σετ άρχισε κυρίως αναγνωριστικά και φοβισμένα, αφού η Σάκκαρη άρχισε με break εκμεταλλευόμενη και το τρακ της 21χρονης, η οποία όμως αφυπνίστηκε άμεσα και απάντησε με τον ίδιο τρόπο φτάνοντας στο 1-1. Στη συνέχεια ακολούθησε αλάνθαστη πορεία και των δύο από το σερβίς τους μέσω του οποίο διαμορφώθηκε το 5-5, αλλά η Σάκκαρη ήταν αυτή που πίεζε κάθε φορά για να φτάσει στο break. Η Ελληνίδα τενίστρια τελικά πέτυχε τον στόχο της κάνοντας το υπέρ της 6-5 με μπρέικ και χωρίς άγχος έφτασε και στο 7-5.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ