aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑποφασισμένος Τσιτσιπάς στους «8» του Roland Garros!

Αποφασισμένος Τσιτσιπάς στους «8» του Roland Garros!

Την κλάση του έδειξε στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που «καθάρισε» με 6-3, 6-2, 7-5 και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στους «8» του Roland Garros.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν καταιγιστικός στα δύο πρώτα σετ και, παρότι τα βρήκε σκούρα στο τρίτο, αντέδρασε αποφασιστικά και πήρε τη νίκη.

Στα προημιτελικά του γαλλικού όπεν θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκαρίν-Μεντβέντεφ, με τον δεύτερο να προηγείται 2-0 σετ στο παιχνίδι που διεξάγεται αυτή την ώρα.

Τυπική διαδικασία ήταν το πρώτο σετ για τον Έλληνα τενίστα, που μπήκε… γκαζωμένος και προηγήθηκε 3-0. Ο Καρένιο Μπούστα ανέβασε ρυθμούς στο έκτο game και πίεσε, όμως ο Έλληνας πρωταθλητής βρήκε τις λύσεις για το 5-2 και άνοιξε το δρόμο για το 1-0 σετ με 6-3.

Ακόμα πιο εύκολα πήρε το δεύτερο σετ, αφού κατάφερε να προηγηθεί 4-0 και, παρότι έριξε ρυθμούς, ο Ισπανός αντίπαλός του δεν κατάφερε να του «σπάσει» το σερβίς, με αποτέλεσμα ο Τσιτσιπάς να φτάσει στο 2-0 σετ με 6-2.

Το ματς άρχισε να αποκτά διαφορετικό ενδιαφέρον στο τρίτο σετ, όταν ο Καρένιο Μπούστα ανέβασε ρυθμό, εκμεταλλευόμενος τη θέληση του Τσιτσιπά να κρατήσει δυνάμεις.

Ο Ισπανός έκανε το πρώτο του μπρέικ στο παιχνίδι και προηγήθηκε 3-0, με τον Τσιτσιπά να απαντάει με μπρέικ (4-3) και να παίρνει δύσκολα το όγδοο game για το 4-4. Ο Έλληνας τενίστας έφερε τούμπα το ματς με νέο μπρέικ στο 6-5 και πήρε τη νίκη με 7-5.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ