aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑποχαιρέτησε το Roland Garros από τον πρώτο γύρο η Σάκκαρη

Αποχαιρέτησε το Roland Garros από τον πρώτο γύρο η Σάκκαρη

Βρέθηκε σε κακή μέρα, παραδόθηκε στη Μούτσοβα και αποχαιρέτησε από νωρίς το Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη (0-2 σετ).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, γνώρισε τη ήττα από την Τσέχα και πλέον μένει εκτός του γαλλικού Όπεν, από τον πρώτο γύρο. 6-7 και 5-7 τα δύο σετ, με την Σάκκαρη να δέχεται break σε τέσσερα games.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Μούτσοβα πετά πρόωρα εκτός το Νο. 9 της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία απειλείται πλέον από το να μείνει εκτός της κορυφαίας δεκάδας στο WTA.

Το ματς

Η Σάκκαρη ξεκίνησε πολύ δυνατά και μετά το 1-0, έκανε αμέσως το break στη Μούτσοβα για το 2-0. Η Τσέχα ανέβασε την απόδοσή της και στο 5ο game ήταν αυτή που έσπασε το σερβίς της αντίπαλής της, για το 3-2, το οποίο υπερασπιζόμενη το δικό της έκανε το 3-3, φέρνοντας σε απόλυτη ισορροπία το παιχνίδι.

Η Σάκκαρη πήρε δύσκολα το 7ο game για το 4-3, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη και στο επόμενο για το 4-4. Στο 11ο game η Μούτσοβα έκανε ξανά το μπρέικ, με την Σάκκαρη να απαντά για το 6-6 και το παιχνίδι να πηγαίνει στο τάι μπρέικ. Εκεί, η Τσέχα αθλήτρια ήταν ανώτερη και πήρε το πρώτο σετ με 7-6 (5).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ