aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑπό εκεί που το άφησε ο Τσιτσιπάς, έκανε επίδειξη ισχύος

Από εκεί που το άφησε ο Τσιτσιπάς, έκανε επίδειξη ισχύος

Επίδειξη ισχύος κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ντεμπούτο του στο Mubadala World Tennis Championship του Άμπου Ντάμπι.

Σα να μην πέρασε μια μέρα από τον θρίαμβό του στο Λονδίνο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών νίκησε με 6-3, 6-4 τον 22χρονο Ρώσο (No.23) και έκλεισε ραντεβού αύριο (15.00) με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην τετράδα του φιλικού τουρνουά!

Εκτός των άλλων, ο Στεφ πήρε και μια… μίνι ρεβάνς κόντρα στον Ρούμπλεφ, που τον είχε υποχρεώσει σε οδυνηρή ήττα στον πρώτο γύρο του US Open τον περασμένο Αύγουστο.

Μπορεί η διοργάνωση να είναι φιλική, ωστόσο ο Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία να δείξει ότι είναι έτοιμος εν όψει της νέας σεζόν, που θα ξεκινήσει για εκείνον με το ATP Cup (3-12/1).

Στο άλλο ματς της τετράδας θα αναμετρηθεί ο Ράφα Ναδάλ με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Χιόν Τσανγκ και τον Καρέν Χατσάνοφ (16.00). Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με τη μονομαχία της Μαρία Σαράποβα με την Άιλα Τομλγιάνοβιτς (18.00), που πήρε τη θέση της Αμάντα Ανισίμοβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ