aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΆνετη πρόκριση για τον Ναδάλ

Άνετη πρόκριση για τον Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ Νο.5 στον κόσμο, επικράτησε με 6-1, 6-4, 6-2 του Αμερικανού Μάρκους Χιρόν (Νο.66) και πέρασε για 16η φορά στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Εκεί θα βρει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Γιάνικ Χάνφμαν και τον Θανάση Κοκκινάκη.

Ο Ισπανός τενίστας κυνηγάει τον δεύτερο τίτλο του στη Μελβούρνη και το major που θα τον φέρει μπροστά από τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Βέβαια μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μοιάζουν οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Σάσα Ζβέρεφ.

Ακόμα και ο Ματέο Μπερετίνι ξεκίνησε νικηφόρα, καθώς επικράτησε με 4-6, 6-2, 7-6(5), 6-3 τον Μπράντον Νακασίμα και θα παίξει με τον Αμερικανό Στέφαν Κοζλόφ, που άφησε έξω με 7-5, 6-3, 6-4 τον Γίρι Βέσελι.

Ο Σεμπ Κόρντα απέκλεισε με 6-3, 6-0, 6-4 τον Βρετανό Καμ Νόρι, Νο.12 του ταμπλό, και θα παίξει στον δεύτερο γύρο με Κορεντέν Μουτέ ή Λούκας Πούιγ. Τέλος ο Καρέν Χατσάνοφ νίκησε με 3-6, 6-3, 6-2, 7-6(2) τον Ντένις Κούντλα και θα αναμετρηθεί στη συνέχεια με τον Μπέντζαμιν Μπονζί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ