aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑκόμη ένας Διεθνής τίτλος για την Όλγα Ντανίλοβα

Ακόμη ένας Διεθνής τίτλος για την Όλγα Ντανίλοβα

Ακόμη ένα διεθνή τίτλο κατέκτησε η Όλγα Ντανίλοβα το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε. Στο πρωτάθλημα της ITF που διοργανώθηκε στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, από τις 21-26 Νοεμβρίου 2022, η 16χρονη κύπρια πρωταθλήτρια Olga Danilova,  με παρτενέρ την Vlada Kozak  από την Μεγάλη Βρετανία, επικράτησαν στον τελικό του Διπλού και πανηγύρισαν τον τίτλο. Νίκησαν στον τελικό με 2-1 (6-7, 6-1 και 10-6) σετ ύστερα από μια εμφάνιση που  συνοδεύτηκε από εξαιρετική απόδοση.

Ήταν ο δεύτερος διεθνής τίτλος για την Όλγα Ντανίλοβα το τελευταίο διάστημα καθώς μόλις πριν δυο εβδομάδες, κατέκτησε άλλον ένα διεθνή τίτλο στα μονά κερδίζοντας στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο Μπαχρέιν την Ισραηλινή Fadida May me 2-0 (6-1, 6-4). Με τη νίκη της αυτή ανέβηκε στο ψηλότερο σημείο καριέρας στην παγκόσμια κατάταξη (ITF 1238, WTN 27.3) και η νέα της επιτυχία αναμένεται να την ανεβάσει πολύ ψηλότερα.

Η πρωταθλήτρια του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου  Olga Danilova είναι μόλις 16 ετών και στοχεύει σε μια επαγγελματική καριέρα στο άθλημα της αντισφαίρισης. Αγωνίζεται με την κυπριακή σημαία, και τα προηγούμενα χρόνια ήταν η κορυφαία στα παγκύπρια πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες όπου λάμβανε μέρος.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου κ. Ροδίων Παναγιώτου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου συγχαίρουν θερμά την Olga Danilova και της εύχονται ολόψυχα ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, τόσο στα εγχώρια όσο και στα διεθνή πρωταθλήματα τιμώντας με το καλύτερο τρόπο τη μικρή της πατρίδα!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ