aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΑκάθεκτος ο Τζόκοβιτς, επεισοδιακά ο Νισικόρι (vid)

Ακάθεκτος ο Τζόκοβιτς, επεισοδιακά ο Νισικόρι (vid)

O κορυφαίος τενίστας στον κόσμο επικράτησε του ανερχόμενου Ρώσου (Νο.19) με 6-4, 6-7(5), 6-2, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης γα δέκατη φορά στην καριέρα του.

Δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του Νόλε, όμως ο 31χρονος Σέρβος έδειξε χαρακτήρα όταν πιέστηκε από τον νεαρό αντίπαλό του και έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον έβδομο τίτλο του στη Μελβούρνη.

Απέναντί του τώρα θα βρει τον Κέι Νισικόρι, Νο.9 στον κόσμο, που έκανε τεράστια ανατροπή κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Ο Ιάπωνας έμεινε πίσω με 0-2 σετ και 2-3 με μπρέικ στο τρίτο, όμως πήρε τη νίκη με 6-7(8), 4-6, 7-6(4), 6-4, 7-6(10-8) σε μια μάχη που κράτησε 5 ώρες και 5 λεπτά!

Στο τέλος, μάλιστα, ο αγώνα πήρε φωτιά, διότι στο 5-8 υπέρ του Καρένιο στο σύπερ τάι μπρέικ, ο διαιτητής πήρε λανθασμένη απόφαση και αντί να δώσει επανάληψη του πόντου μετά από challenge, έδωσε τον πόντο στον Νισικόρι. Και μετά γύρισε η κατάσταση…

Έξαλλος ο Καρένιο μετά την ήττα, έφυγε από το γήπεδο στο φινάλε βρίζοντας στα ισπανικά τον διαιτητή.

Όπως και να έχει, η πρόκριση πήγε στα χέρια του Κέι…

Δείτε στο βίντεο την επίμεαχη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ