aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ«Άδικη η κατακραυγή» από τον κόσμο στον Τζόκοβιτς

«Άδικη η κατακραυγή» από τον κόσμο στον Τζόκοβιτς

Η πλειονότητα των αθλητών με πρωτοπόρους τους Άντι Μάρεϊ και Νικ Κύργιο πήραν θέση εξαρχής όταν το τουρνουά που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξελίχθηκε σε εστία μόλυνσης και τα σχόλια των θεατών διεθνώς δεν ήταν και τόσο θετικά για τον 17 φορές νικητή Grand Slam.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει κάποιες βδομάδες, το γεγονός δεν ξεχάστηκε και τόσο εύκολα και ο Τζόκοβιτς αποφάσισε μετά από αποχή να πάρει θέση για τα όσα συνέβησαν στα μέσα Μαϊου. «Ο κόσμος ψάχνει κάποιο μεγάλο όνομα για ρίξει, δεν πρόκειται μόνο για κριτική, αλλά για κυνήγι μαγισσών», ήταν μεταξύ άλλων αυτά που είπε σε δηλώσεις του σε σέρβικη εφημερίδα.

Το «Adria Tour» είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ με σκοπό να συγκεντρώσει αθλητές σε πρώτη φάση στη Σερβία και μετά να κάνει μια μορφή περιοδείας σε τέσσερις πόλεις των Βαλκανίων, τα έσοδα που θα συγκέντρωνε θα δίδονταν σε οργανώσεις. Ωστόσο, δεν κατάφερε να εκπληρώσει ποτέ το στόχο του αφού τέσσερις παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Τζόκοβιτς βρέθηκαν θετικοί στον νέο ιό.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθεί κακήν κακώς το τουρνουά και ο Σέρβος πρωταθλητής να απολογείται και να ζητά συγγνώμη από τον κοινό μέσω των κοινωνικών δικτύων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ