aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣ1ο διεθνές πρωτάθλημα Μπιτς Τένις

1ο διεθνές πρωτάθλημα Μπιτς Τένις

Ο Όμιλος Παράκτιας Αντισφαίρισης Λεμεσού, διοργανώνει το διήμερο 11-12 Ιουνίου, το 1ο Διεθνές πρωτάθλημα μπιτς τένις, στην παραλία της Παρεκκλησιάς στη Λεμεσό.

Σε ότι αφορά στις διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν φέτος στην Κύπρο, το πρωτάθλημα, είναι το τέταρτο στη σειρά για τη φετινή χρονιά ύστερα από αυτά της Λευκωσίας, του Ηροδότου και της Λάρνακας.

Αμέσως μετά τη λήξη του, θα γίνει η επιλογή των αθλητών της Εθνικής Ομάδας για το διπλό ανδρών και γυναικών, η οποία θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Μόσχα από τις 12 μέχρι 17 Ιουλίου. Το άθλημα του μπιτς τένις, με τα λίγα χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, έχει ήδη αγαπηθεί και εξαπλωθεί εκτός από τη Λεμεσό, στη Λάρνακα και στη Λευκωσία.

Το 2015, έχει διοργανωθεί σεμινάριο για προπονητές και επιδιαιτητές και στόχος της Επιτροπής και της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, είναι το άθλημα να  τύχει αναβάθμισης και να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες ώστε να καταστεί δυνατή η ανάληψη της διοργάνωσης στην Κύπρο, μεγάλων Διεθνών διοργανώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ