aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤάισον Φιούρι: Ανοιχτό παράθυρο επιστροφής παρά την απόσυρσή του από το μποξ

Τάισον Φιούρι: Ανοιχτό παράθυρο επιστροφής παρά την απόσυρσή του από το μποξ

Ο Τάισον Φιούρι ανακοίνωσε την απόσυρσή του μετά τη νίκη του στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στον Ντίλιαν Γουάιτ, ωστόσο, η σύζυγός του, Παρί, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον για έναν και μόνο σκοπό.
Τα φώτα μιας θρυλικής καριέρας στο επαγγελματικό μποξ έσβησαν στο «Γουέμπλεϊ». Ο «Gypsy King», aka Τάισον Φιούρι, νίκησε τον Ντίλιαν Γουάιτ και διατήρησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή του WBC, ανακοινώνοντας ότι αυτός ο αγώνας ήταν και ο τελευταίος της καριέρας του.

«Εκπλήρωσα ό,τι ήθελα να εκπληρώσω. Είμαι ο δεύτερος στην ιστορία μετά τον Ρόκι Μαρσιάνο που αποσύρομαι αήττητος. Κέρδισα κάθε ζώνη που ήθελα να κερδίσω. Αν ήταν παιχνίδι στον υπολογιστή, θα το είχα σίγουρα τερματίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 33χρονος πυγμάχος, ο οποίος φέρεται να επικεντρώνεται πλέον σε αγώνες επιδείξεων και εμφανίσεις στον χώρο του wrestling.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη σύζυγό του, Παρί Φιούρι, η απόσυρσή του ίσως και να αποδειχθεί προσωρινή. Μιλώντας στο «BT Sport» για τους τίτλους τέλους της καριέρας του, η κυρία Φιούρι παραδέχθηκε πως ο «Gypsy King» δεν έχει κανέναν λόγο να επιστρέψει, έχοντας αποδείξει πως είναι ο καλύτερος και ο πιο διάσημος μποξέρ μετά και την τελευταία νίκη του επί του Γουάιτ. Υπάρχει, όμως, μία προοπτική να τον δει ξανά να φοράει τα γάντια του κι αυτή είναι να ανταγωνιστεί για τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου παγκόσμιου πρωταθλητή με τον νικητή της ρεβάνς ανάμεσα σε Άντονι Τζόσουα και Ολεξάντρ Ούσικ. Ο τελευταίος επικράτησε του Τζόσουα τον περασμένο Σεπτέμβριο και πλέον κατέχει παράλληλα τις τέσσερις ζώνες των αντίστοιχων παγκοσμίων συλλόγων box.

«Θα ήθελα να σταματήσει τώρα. Δεν έχει κάτι άλλο να αποδείξει. Αν είχε, θα του έλεγα ‘’ναι Τάιον, κάν’το’’. Αλλά δεν έχει κάτι άλλο να αποδείξει. Οπότε εκτός αν πραγματικά θέλει να φορέσει ξανά τα γάντια του κι αν δεν το κάνει απλά για τα λεφτά, δεν το έχει ανάγκη. Είναι ο πιο διάσημος άνδρας στον πλανήτη μετά τη νίκη στο ‘’Γουέμπλεϊ’’. Για να συνεχίσει στην πυγμαχία ο Τάισον, μου φαίνεται ότι υπάρχει μόνο ένας λόγος και το ξέρω μέσα μου ότι αυτός ο λόγος είναι να επιστρέψει για τον απόλυτο τίτλο μεταξύ των ενώσεων», σχολίασε χαρακτηριστικά η Παρί Φιούρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ