aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΒραβεύθηκε ο Νεοκλής Θωμά

Βραβεύθηκε ο Νεοκλής Θωμά

Εκδήλωση βράβευσης του επί σειρά ετών προέδρου του ΓΣ Ολύμπια Λεμεσού, Νεοκλή Θωμά, διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τσιρείου Σταδίου. Ο ΓΣΟ εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του κ. Θωμά στα διοικητικά του συλλόγου, του απένειμε ειδικό έπαθλο και τον ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο του.

Ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Άκης Λάμπρου, προσφωνώντας τον τιμηθέντα παράγοντα, τον ευχαρίστησε τον για όσα πρόσφερε στον σύλλογο της Λεμεσού από οποιοδήποτε πόστο και αν τον υπηρέτησε.

Ο Νεοκλής Θωμά, εμφανώς συγκινημένος για την τιμητική βράβευσή του, δήλωσε πως, ό,τι έκανε, ως παράγοντας του ΓΣΟ, πήγαζε από την αγάπη του για τον σύλλογο και τον κλασικό αθλητισμό, δίχως καμία σκοπιμότητα και προσωπικό όφελος.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη σύζυγό του, Γαβριέλλα, και τα παιδιά του, για την αντοχή που έδειξαν στα τόσα χρόνια απουσίας του από την οικογενειακή θαλπωρή, καθώς αφιέρωνε πολλές ώρες στον ΓΣΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ