aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΒαλκανικοί Αγώνες: Ικανοποιητικές επιδόσεις

Βαλκανικοί Αγώνες: Ικανοποιητικές επιδόσεις

Ικανοποιητικές επιδόσεις σημείωσαν Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες τόσο στο πρώτο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού εφήβων και νεανίδων που διεξήχθη στις 12 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, όσο και σε άλλους αγώνες που διεξήχθησαν σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Στην Κωνσταντινούπολη η Κύπρος συμμετείχε με τρεις αθλητές. Στα 60μ. εμπόδια με τον Κωνσταντίνο Τζιακούρη του ΓΣΟ πέτυχε 8.18 ισοφαρίζοντας το δικό του Παγκύπριο Ρεκόρ Εφήβων που σημείωσε στις 4 Φεβρουαρίου σε ημερίδα στην Αθήνα. Ο αθλητής κατέκτησε την 5η θέση.

Στα 60 μέτρα εμπόδια η Δάφνη Γεωργίου του ΓΣΖ τερμάτισε στην 4η θέση με 8.60 που αποτελεί ατομική της επίδοση. Η Δέσποινα Χαραλάμπους του ΓΣΕ στο ύψος που κατέλαβε την 6η θέση με άλμα 1.69μ. Στο διεθνές μίτινγκ που διεξήχθη στο Γκέντ του Βελγίου η Ναταλία Ευαγγελίδου στα 800μ. πέτυχε 2.07.29. Στο ίδιο αγώνισμα ο Θεοφάνης Μιχαηλάς σημείωσε χρόνο 1.51.97.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ