aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΤροποποίηση κανονισμών και αγωνιστικό πρόγραμμα

Τροποποίηση κανονισμών και αγωνιστικό πρόγραμμα

Πραγματοποιήθηκε στο Μπατούμι της Γεωργίας το ετήσιο συνέδριο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Στίβου στην οποία η Κύπρος συμμετέχει ως πλήρες μέλος.

Στα θέματα του συνεδρίου που συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις είναι η τροποποίηση των κανονισμών διεξαγωγής των Βαλκανικών Αγώνων και ειδικότερα σε όλα τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών θα προηγείται στα 100μ. προκριματικός αγώνας και θα ακολουθεί ο τελικός, ενώ το ίδιο θα ισχύει και στα 60μ στους αγώνες Κλειστού Στίβου.

Παράλληλα αποφασίσθηκε η διεξαγωγή Βαλκανικού Πρωταθλήματος Σκυταλοδρομιών, το οποίο για το 2018 καθορίσθηκε να γίνει στις 14-15 Ιουλίου, μια βδομάδα πριν το αντίστοιχο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών.

Στο συνέδριο καθορίσθηκε ο προκαταρκτικός αγωνιστικός προγραμματισμός για το 2018, ο οποίος θα επικυρωθεί κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου που θα γίνει στις 13-14 Οκτωβρίου στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Παρών στο συνέδριο ήταν και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας, λόρδος Σεμπάστιαν Κόε. Την Κύπρο εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής της ΚΟΕΑΣ, Αντώνης Γεωργαλλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ