aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΤρέχουμε στο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» για καλό σκοπό

Τρέχουμε στο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» για καλό σκοπό

Τα αθλητικά της θα φορέσει η Λεμεσός την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, καθώς θα φιλοξενήσει τον 21ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2018, εις µνήµη του αείμνηστου αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου. 

Στον Αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν εκατοντάδες αθλητές, απλοί πολίτες και παιδιά, καθώς και ομάδες από εταιρείες και οργανισμούς, ενώ τα καθαρά έσοδα από τη διοργάνωση θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού και σε άπορες οικογένειες.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 9 το πρωί από το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (ΓΣΟ), ενώ οι διαδρομές στις οποίες θα λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες είναι οι Askanis Group Road Race 10KM, Andy Spyrou Group Fun Race 3KM και o Παιδικός Αγώνα Δρόμου 1KM.

Οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά μέχρι τις 18 Οκτωβρίου ΕΔΩ!

Ο 21ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου συνδιοργανώνεται µε το Μαραθώνιο Λεµεσού ΓΣΟ, τα Σωματεία Περικλής ∆ηµητρίου, Dromea Racing, Ευ-Ζήν και το ΤΕΠΑΚ. Χορηγοί του αγώνα είναι: Askanis Group of Companies και Andy Spyrou Group. Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας η Cyta.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ