aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΤο κύριο αίτημα της Ελένης Αρτυματά που υλοποιήθηκε

Το κύριο αίτημα της Ελένης Αρτυματά που υλοποιήθηκε

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που καθιερώθηκαν μεταξύ Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και αθλητών που συγκροτούν την Ολυμπιακή Ομάδα «Τόκιο 2020», αντιπροσωπεία της ΚΟΕ πραγματοποίησε συνάντηση στο Ολυμπιακό Μέγαρο με την αθλήτρια του Στίβου Ελένη Αρτυματά (400μ.) ενώ διαδικτυακά συμμετείχε στη συνάντηση και ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης.

Η Ελένη Αρτυματά ευχαρίστησε την ΚΟΕ και έθεσε μερικά αιτήματα ως προς τη συμμετοχή της. Κύριο αίτημα ήταν η παρουσία στο Τόκιο του χειροπράκτη Σάββα Πανάβογλου με τον οποίο οι αθλητές Στίβου συνεργάζονται επί σειρά ετών, το οποίο και υλοποιήθηκε.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Χρυσοστόμου, συνεχάρη την Ελένη Αρτυματά για τη μεγάλη της επιτυχία αφού είναι η πρώτη Κύπρια αθλήτρια που θα συμμετάσχει για 4η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τη διαβεβαίωσε ότι η ΚΟΕ θα εξετάσει τα αιτήματά της, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, όπως επίσης και η αντίστοιχη αγωνιστική παρουσία στο Τόκιο.

Ο αντιπρόεδρος, Γιώτης Ιωαννίδης, διαβεβαίωσε ότι η ΚΟΕ θα παρέχει κάθε βοήθεια προς τους αθλητές, για να τους εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, και θα γίνει προσπάθεια να υλοποιηθούν τα όποια αιτήματα τεθούν από τους αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης, σημείωσε ότι η συνολική παρουσία της Ελένης Αρτυματά την κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους Κύπριους αθλητές/τριες όλων των εποχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ