aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΤο… κυπριακό πρόγραμμα

Το… κυπριακό πρόγραμμα

Αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή στο Μπίκοτζ της Πολωνίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 23 ετών. Η Κύπρος συμμετέχει με οκτώ αθλητές και αθλήτριες που στοχεύουν τις καλές επιδόσεις και τη διάκριση. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου στο δέκαθλο αγωνίζεται στις 15-16 Ιουλίου. Ο Παναγιώτης Ανδρέου στο μήκος αγωνίζεται αύριο στον πρωινό προκριματικό και αν περάσει θα αγωνιστεί στις 14 Ιουλίου στον τελικό.

Ο Ραφαήλ Αντωνίου στη δισκοβολία αγωνίζεται στις 15 Ιουλίου στον προκριματικό και αν περάσει θ’ αγωνιστεί στον τελικό της 16ης Ιουλίου. Η Ολίβια Φωτοπούλου θα λάβει μέρος στα 100μ. και 200μ. Στα 100μ. θα τρέξει προκριματικό αύριο το πρωί και αν περάσει θα τρέξει στον απογευματινό ημιτελικό. Η Φιλίππα Φωτοπούλου στο μήκος θα αγωνιστεί στις 15 Ιουλίου το πρωί στον προκριματικό και αν προκριθεί στον τελικό στις 16 Ιουλίου.

Η Ναταλία Χριστοφή στα 100μ. με εμπόδια θα τρέξει προκριματικό την Παρασκευή το πρωί και αν περάσει θα αγωνιστεί στον ημιτελικό που θα γίνει το απόγευμα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 15 Ιουλίου. Η Χρυστάλλα Κυριάκου στη σφυροβολία θα αγωνιστεί στον προκριματικό στις 14 Ιουλίου το πρωί και αν προκριθεί στον τελικό που θα γίνει το απόγευμα της 15ης Ιουλίου. Τέλος, η Ροδάμα Λαγωνίδου (φωτό) θα αγωνιστεί στον τελικό των 10.000μ. της 14ης Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ