aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΤαϊπέι: Δυνατή εκπροσώπηση στο στίβο

Ταϊπέι: Δυνατή εκπροσώπηση στο στίβο

Με τη Ναταλία Ευαγγελίδου και τον Χρίστο Δημητρίου στα 800 και 1500μ, στο Ακόντιο με τον Αλέξανδρο Πουρσανίδη και στο άλμα σε μήκος με τη Νεκταρία Παναγή η Εθνική πανεπιστημιακή ομάδα στον στίβο δηλώνει πανέτοιμη να κρατήσει τον κυπριακό αθλητισμό και ειδικότερα τον στίβο στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, με διακρίσεις και πολλές μεγάλες επιτυχίες και παρά το μέγεθος της χώρας μας.

Οι φοιτητές αθλητές μας σε δηλώσεις τους μίλησαν για τη σκληρή προετοιμασία που ακολούθησαν τους τελευταίους δύο μήνες και δήλωσαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για την επιτυχία της ομάδας μας στην 29η πανεπιστημιάδα που διεξάγεται στο Ταϊπέι από τις 17 μέχρι και τις 30 Αυγούστου.

Με πολλές εγχώριες διακρίσεις, αλλά και σημαντικές επιτυχίες σε διεθνή τουρνουά και αγώνες οι φοιτητές αθλητές μας πέρα από τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει (δεν θα κουραστούμε να λέμε τη σημασία που αποδίδουν σε αυτούς τους αγώνες οι μεγάλες κυρίως χώρες), αλλά και το μέγεθος των αθλητών παγκόσμιου βεληνεκούς που θα αντιμετωπίσουν διαθέτουν όλα εκείνα που χρειάζεται ένας αθλητής για να διαπρέψει.

Ούτε το ταλέντο τους λείπει ούτε οι εμπειρίες, αλλά κυρίως ούτε η δυναμική για να φτάσουν στο ψηλότερο σκαλοπάτι τω επιτυχιών προσφέροντας αυτό που ξέρουν και μπορούν καλύτερα. Ήδη η αποστολή μας βρίσκεται στο δρόμο για το Ταϊπέι με τις ευχές μας για καλή επιτυχία.

Η σημασία, αλλά και το ενδιαφέρον όλων των χωρών για τους αγώνες είναι σε τέτοιο βαθμό  που το Eurosport  θα τους μεταδίδει ζωντανά σε καθημερινή βάση προβάλλοντας για ακόμη μία φορά το τεράστιο αυτό γεγονός της 29ης πανεπιστημιάδας όπου η Κύπρος συμμετέχει με ιδιαίτερα μεγάλες αξιώσεις για καλά αποτελέσματα και αποτελεί σοβαρό κίνητρο για όλους τους φοιτητές μας όλων των πανεπιστημίων και για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ