aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣυγκινητικό αντίο στον εμβληματικό απελθόντα πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ, Αντώνη Δράκο

Συγκινητικό αντίο στον εμβληματικό απελθόντα πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ, Αντώνη Δράκο

Με εμφανή τη συγκίνηση και τη συναισθηματική φόρτιση, προέβη στην αποχαιρετιστήρια αναφορά του, για (και προς) τον απελθόντα Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ, Αντώνη Δράκο, ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Στο σημείο αυτό να μου επιτρέψετε να εκφράσω τα προσωπικά μου  συναισθήματα για τον αποχωρούντα Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ.

«Κύριε Πρόεδρε, φίλε Αντώνη Δράκο, κάθε μεγάλη επιτυχία έρχεται μετά από μία μακριά περίοδο σκληρής, πολύ σκληρής δουλειάς προς μια μοναδική κατεύθυνση, έχοντας ένα ξεκάθαρο στόχο».

Έτσι άρχισε τον λόγο του ο κ. Γεωργαλλίδης και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να τονίσω, ότι στα 34 χρόνια συνεργασίας μας κ. Δράκο, αρχικά ως Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και τα τελευταία 26 χρόνια ως Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, τα πιο πάνω λόγια σας χαρακτηρίζουν. Κατορθώσαμε να πετύχουμε και να καταστήσουμε τον στίβο το Κορυφαίο άθλημα της Κύπρου, γιατί δουλέψαμε κάτω από τις δικές σας οδηγίες και του προκατόχου σας αείμνηστου Κλεάνθη Γεωργιάδη, για μεγάλη χρονική περίοδο πολύ σκληρά, με μια μοναδική κατεύθυνση και ένα ξεκάθαρο στόχο.  Να οδηγήσουμε τον στίβο στην Κορυφή, εκεί όπου το αξίζει και η ιστορία το προστάζει. Στοχεύσαμε στη συλλογικότητα, στη συνεργασία, στην αλληλοκατανόηση.  Συγκρουστήκαμε αρκετές φορές, συζητήσαμε έντονα και καταφέρναμε πάντοτε να καταλήγουμε σε συνταγές που αποδείχτηκαν επιτυχημένες».

Συνεχίζοντας ο κ. Γεωργαλλίδης είπε: «Αποχωρείτε από την Ηγεσία της Ομοσπονδίας και είμαι σίγουρος ότι πάντοτε θα είσαστε δίπλα μας. Μπορείτε όμως να περηφανεύεστε ότι πετύχαμε το κατά το δυνατό απόλυτο, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με επιμονή και υπομονή. Είναι με ανάμεικτα αισθήματα που σας προσφωνώ ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης ως Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα μου έχετε προσφέρει, για τα όσα μαζί πετύχαμε και για τα όσα θ’ ακολουθήσουν. Αφήνετε τη θέση του προέδρου και το οικοδόμημα της ΚΟΕΑΣ σε στέρεες βάσεις και σας διαβεβαιώνω πως, στον τομέα που μου ανήκει, θα το διαφυλάξω.  Εύχομαι ότι αυτός/αυτοί που θα σας διαδεχθούν και μας διαδεχθούν, θα συνεχίσουν το εξαίρετο έργο σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ