aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣτο Νόβο Μέστο Παπαϊωάννου και Ανδρέου

Στο Νόβο Μέστο Παπαϊωάννου και Ανδρέου

Την περιοδεία τους σε διεθνή μίτινγκ στίβου συνεχίζουν την Τετάρτη (14/7/21) δύο αθλήτριές μας στους δρόμους ταχύτητας. Μετά την καλή παρουσία τους στην πόλη Κόρτραϊκ του Βελγίου, η Ραμόνα Παπαϊωάννου και η Σκεύη Ανδρέου θα αγωνιστούν σε διεθνές μίτινγκ στην πόλη Νόβο Μέστο της Σλοβενίας. Στόχος είναι να κλείσουν τη χρονιά με καλούς χρόνους και να ανέβουν στην παγκόσμια κατάταξη, ενόψει και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Όρεγκον το 2022, τα όρια του οποίου βρίσκονται σε ισχύ.

Με βάση τις λίστες εκκίνησης στα 100μ., η Ραμόνα Παπαϊωάννου θα τρέξει στην τρίτη σειρά (17:51) και η Σκεύη Ανδρέου στην τέταρτη (17:54), έχοντας και οι δύο τον καλύτερο χρόνο από τις συμμετέχουσες. Να σημειώσουμε ότι στην κούρσα των 100μ. υπάρχει και προγραμματισμένος τελικός για τις 18:50, στον οποίο αναμένεται να λάβουν μέρος και οι δύο αθλήτριές μας.

Η Παπαϊωάννου έχει δηλώσει συμμετοχή και στα 200μ., στα οποία με βάση τις λίστες εκκίνησης αναμένεται μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Η κάτοχος του παγκύπριου ρεκόρ στα 100μ., θα τρέξει στην τρίτη σειρά (20:21) από τον 4ο διάδρομο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ