aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣτίβος: Τετράδα με μεγάλο ενδιαφέρον

Στίβος: Τετράδα με μεγάλο ενδιαφέρον

Στα 200μ. γυναικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων η Ολίβια Φωτοπούλου έχει μεν τον καλύτερο φετινό χρόνο από όλες (23.38), όμως κοντά σε αυτήν είναι η Σέρβα Ιβάνα Ίλιτς (23.62) και η Αρμένισσα Γκαγιάνε Τσιλογιάν (ατομικό 23.16).

Ωραία μάχη αναμένεται στο ύψος γυναικών, με μεγάλο φαβορί τη Μαυροβούνια Μαρίγια Βούκοβιτς (1,93μ.), η οποία κυνηγά το όριο των 1,96μ. για τους Ολυμπιακούς. Η Στυλιάνα Ιωαννίδου, με φετινό και ατομικό το 1,86μ., αναμένεται να παλέψει με τη Σέρβα Αντζελίνα Τόπιτς (1,85μ.) για τη δεύτερη θέση.

Στον ακοντισμό των ανδρών θα έχουμε τη χαρά να δούμε αγωνιζόμενο τον 5ο κορυφαίο της χρονιάς στον κόσμο, Μολδαβό Αντριάν Μαρντάρε (86,66μ.). Ο Σπύρος Σάββα έχει την 4η καλύτερη επίδοση από τους συμμετέχοντες (73,09μ.).

Στο μήκος γυναικών η Μιλίτσα Γκαρντάσεβιτς (φετινό 6,59μ.) και η Φίλιππα Φωτοπούλου (φετινό 6,53μ.) θα δώσουν μεγάλη μάχη. Και οι δυο τους διεκδικούν συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (όριο 6,82μ.).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ