aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣτην Στουτγκάρδη ο Νίκανδρος για το όριο

Στην Στουτγκάρδη ο Νίκανδρος για το όριο

Στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας βρίσκεται από σήμερα ο Νίκανδρος Στυλιανού για ν’ αγωνισθεί αύριο (22/7) στο διεθνές μίτινγκ Waiblingr Lichtathletik που γίνεται αποκλειστικά για το αγώνισμα του επί κοντώ. Ο αθλητής του ΓΣΠΡ θα προσπαθήσει να βελτιώσει το  παγκύπριο ρεκόρ που κατέχει ο ίδιος με 5.61μ. και να αυξήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου ή να πιάσει το όριο πρόκρισης των 5.70μ. Με βάση τις στατιστικές λίστες, ο Νίκανδρος βρίσκεται σήμερα στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στο Λονδίνο θ’ αγωνιστούν 32 αθλητές.

Ατυχή η Δάφνη Γεωργίου: Για 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου έμεινε εκτός ημιτελικού στα 100μ. εμπόδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων στο Γκρόσετο της Ιταλίας η Δάφνη Γεωργίου. Η αθλήτρια του ΓΣΖ ήταν 6η στην 5η προκριματική σειρά πετυχαίνοντας 14.21, τον ίδιο χρόνο με την 24η αθλήτρια που προκρίθηκε και συμμετείχε στην 1η σειρά.  Κατά την εξέταση των δύο Φώτο-Φίνις διαπιστώθηκε ότι η Γερμανίδα αθλήτρια σημείωσε επίδοση 14.201 και η αθλήτρια μας 14.206 με συνέπεια ν’ αποκλειστεί από τα ημιτελικά. Στα 110μ. εμπόδια ο Κωνσταντίνος Τζιακουρής ήταν 7ος στην 1η σειρά με 14.55 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Γενεθλή και Κονιαράκης στη μάχη για την πρόκριση: Στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουλίου αγωνίζονται στο Γκροσέτο της Ιταλίας στο αγώνισμα της Δισκοβολίας με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής, οι Χριστόφορος Γενεθλή και Γεώργιος Κονιαράκης. Ο Γενεθλή θ’ αγωνιστεί στο πρώτο γκρουπ μαζί με άλλους 11 αθλητές και έχει την 3η καλύτερη επίδοση. Ο Γεώργιος Κονιαράκης τοποθετήθηκε στο δεύτερο γκρουπ μαζί με 10 άλλους αθλητές και έχει την καλύτερη επίδοση από όλους. Το όριο πρόκρισης για τον τελικό είναι 59.00μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ