Στην Κύπρο ο «χρυσός» Mίλαν Τραΐκοβιτς

Στην Κύπρο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (7/3) το «χρυσό» παιδί του κυπριακού στίβου. Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς που προ ημερών έκανε ολόκληρη την Κύπρο περήφανη με το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης στα 60μ. μετ΄ εμποδίων πάτησε κυπριακό έδαφος και έτυχε θερμής υποδοχής από την οικογένειά τους, φίλους και την ηγεσία του ΚΟΑ και της ΚΟΕΑΣ.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης και ο πρώην πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Αντώνης Δράκος. Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης ο Κύπριος πρωταθλητής δήλωσε χαρούμενος για το χρυσό και περίγραψε τα συναισθήματά του την   ώρα της κούρσας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο (χρυσό) μετάλλιο. Είχαμε και άλλες επιτυχίες στο παρελθόν και ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στο μέλλον».

Για το ότι η κούρσα κρίθηκε στο φώτο φίνις: «Πάντα κρίνεται στη λεπτομέρεια το αγώνισμα. Γνωρίζαμε ότι όποιος και να κερδίσει θα είναι κοντά. Έριξα μια ματιά στα δεξιά και είδα αρκετούς αθλητές γι’ αυτό δεν κατάλαβα ότι ήμουν πρώτος. Έκανα μερικά λαθάκια αλλά δεν μετράνε μετά το χρυσό μετάλλιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ