aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣτη Ρώμη αγωνίζεται ο Μίλαν Τραϊκοβιτς

Στη Ρώμη αγωνίζεται ο Μίλαν Τραϊκοβιτς

Στο Golden Gala στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης αγωνίζεται την αύριο (8/6), ο Μίλαν Τραΐκοβιτς. Ο έβδομος Ολυμπιονίκης του Ρίο που φέτος ξεκίνησε αρκετά καλά τόσο στον κλειστό όσο και στον ανοικτό στίβο (13.52) στο Διεθνές Μίτινγκ στην Ιαπωνία, θα προσπαθήσει να πετύχει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Λονδίνο τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ο πρωταθλητής του ΓΣΟ σύμφωνα με τις συμμετοχές θα διαγωνιστεί με τους Τζόναθαν Καπράλ από τον Καναδά (13.38), Γκαρφιέλντ Ντάριεν από τη Γαλλία (13.20), Αριές Μέρριτ από τις ΗΠΑ (13.13), Νταβίτ Όλιβερ από τις ΗΠΑ (13.40), Ορλάντο Ορτέγα από την Ισπανία (13.15), Λορέντζο Περίνι από την Ιταλία (13.62), Άντριου Πόζι από τη Μεγάλη Βρεττανία (13.19) και Σέρτζι Σουπένκοβ από τη Ρωσία (13.35).

Στους τελικούς του Φοιτητικού Πρωταθλήματος των ΗΠΑ αγωνίζονται σήμερα και αύριο οι Αλέξανδρος Πουρσανίδης, Φιλίππα Φωτοπούλου και Ολίβια Φωτοπούλου. Ο Πουρσανίδης εξασφάλισε τη συμμετοχή του και θα λάβει μέρος στη Σφυροβολία. Η Φιλίππα πήρε τη πρόκριση και θ’ αγωνισθεί στο μήκος και η αδελφή της Ολίβια με τη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. του Πανεπιστημίου της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ