aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣτεφανίδη: «Τα καταφέρνω καλά υπό πίεση»

Στεφανίδη: «Τα καταφέρνω καλά υπό πίεση»

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία είναι πλέον και παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ. Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια, στις πρώτες τις δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την επίτευξη ενός ακόμα στόχου της.

Για το αν περίμενε να πάρει πάλι το χρυσό: «Το περιμέναμε και εμείς. Η αλήθεια είναι ότι έχοντας τον τίτλο της χρυσής Ολυμπιονίκη είχαμε λίγο παραπάνω πίεση, αλλά νομίζω ότι έχω δείξει και στο παρελθόν ότι τα καταφέρνω καλά υπό πίεση. Βγήκε και το ρεκόρ οπότε ήταν ένα μπόνους παραπάνω».

Για το ότι θέτει αμέσως τους επόμενους στόχους της: «Αυτό νομίζω δεν είναι καλό, είναι κακό. Με το που έρχεται το ένα καλό, αντί να το χαρώ, σκέφτομαι το επόμενο κατευθείαν. Σίγουρα σκεφτόμαστε το επόμενο και είναι αυτό με κρατάει πεινασμένη για τους επόμενους αγώνες. Έχοντας κατακτήσει το χρυσό σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό, θεωρώ θα ήταν δύσκολο να βρω και κίνητρο εάν δεν το έκανα αυτό».

Για τη συνέχεια, είπε: «Οι αγώνες μου συνεχίζονται. Στις 20 Αυγούστου θα πάω πίσω στην Αγγλία για να αγωνιστώ στο Μπέρμιγχαμ. Τρεις μέρες μετά θα αγωνιστώ στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης το οποίο είναι ένα έξτρα γεγονός. Ολοκληρώνω τους αγώνες μου την πρώτη Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες για τον τελικό του Diamond League που θα είναι σαν ένα δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ