aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΡαμόνα: «Μου χρωστάω κάτι μεγάλο την επόμενη σεζόν»

Ραμόνα: «Μου χρωστάω κάτι μεγάλο την επόμενη σεζόν»

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου δεν θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, που θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο. Ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό η πρωταθλήτριά μας, θα της στερήσει την ευκαιρία να διεκδικήσει μέσα από τις ερχόμενες διοργανώσεις το όριο πρόκρισης. Όπως ενημέρωσε η ίδια η αθλήτρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, με βαριά καρδιά κλείνει τη φετινή χρονιά και υπόσχεται ότι από την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει δυνατή για μεγάλες επιτυχίες.

Αναλυτικά: «Με βαριά καρδιά κλείνω μια σεζόν που ούτε καν πρόλαβα να ανοίξω. Δούλεψα πάρα πολύ και αυτή τη χρονιά με στόχο να είμαι στο Παγκόσμιο στο Λονδίνο και να βελτιώσω κι άλλο τις επιδόσεις μου, αλλά δεν με ήθελε φέτος. Πάλεψα, προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα αυτή τη φορα. Από την στιγμή που μπήκε ο Μάιος όλα μου πήγαν στραβά, όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήθελα να εγκαταλείψω την προσπάθεια, έσφιγγα τα δόντια και έλεγα “μπορεις” πηγαίνοντας κόντρα στον πόνο και στα σημάδια που ήταν αρνητικά.

Έφτανε ο Ιούνιος και πάλευα μέσα μου ανάμεσα στο “συνέχισε” και στο “είναι μάταιο δεν θα προλάβεις, πονάς”. Γροθιά στο μαχαίρι ώσπου δεν πήγαινε άλλο. Έχω μάθει όμως να παλεύω για όλα και τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Μου χρωστάω κάτι μεγάλο την επόμενη σεζόν και θα πάω να το πάρω. Έχω πίστη, δύναμη, έναν εξαιρετικό προπονητή και αυτό είναι αρκετό για να τα καταφέρω», έγραψε η Ραμόνα Παπαϊωάννου.

Ακολούθως ευχαρίστησε δημόσια την ΚΟΕΑΣ, που της παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια, τον ΚΟΑ για τη συνεχή στήριξη αλλά και την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, που είναι ο μεγάλος της χορηγός και είναι πάντα δίπλα της στις επιτυχίες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Η αθλήτριά μας, κλείνει τον απολογισμό της με μια φράση του επιτυχημένου Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάουλο Κοέλιο και εύχεται σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μεγάλες επιδόσεις και διακρίσεις.

«Ποτέ δεν κάνει να εγκαταλείπουμε το όνειρο μας. Τα όνειρα τρέφουν την ψυχή μας. Όσες φορές και αν χρειαστεί να γευτούμε πίκρες στη ζωή μας και να βλέπουμε τις ελπίδες μας να ναυαγούν, εμείς πρέπει παρόλα αυτά να ονειρευόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ