aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΠρώτη και καλύτερη στον κόσμο η Στεφανίδη!

Πρώτη και καλύτερη στον κόσμο η Στεφανίδη!

Η Νέα Υόρκη είναι μία από τις αγαπημένες πόλεις για την Κατερίνα Στεφανίδη. Η 27χρονη Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ, με άλμα στα 4.82μ πήρε την πρώτη θέση στο ξακουστό μίτινγκ «Millrose Games» της αμερικάνικης μητρόπολης, επίδοση που ισοδυναμεί και με την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

Παράλληλα, η Στεφανίδη πήρε και… ρεβάνς από την μεγάλη αντίπαλό της, Σάντι Μόρις, που έμεινε 2η με 4.72μ., για την προ έξι ημερών ήττα της στο Κλερμόν Φεράν της Γαλλίας.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ένα χρόνο πριν (20 Φεβρουαρίου) και στο ίδιο μίτινγκ είχε ξεπεράσει τα 4.90μ., πετυχαίνοντας απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ σε ανοικτό και κλειστό στίβο και αυτό το ρεκόρ έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει απόψε, αποτυγχάνοντας τρεις φορές στα 4.92μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, σε τρεις εβδομάδες στο Βελιγράδι, έφθασε στη νίκη περνώντας με το πρώτο άλμα τα 4.52μ, τα 4,62μ., τα 4.72μ., και τα 4,.82μ. Και με αυτή την επίδοση βελτίωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, μιας και μια άλλη σπουδαία Αμερικανίδα, η Τζένιφερ Σουρ (Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο) είχε ξεπεράσει τα 4.81μ., στις 14 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ