aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο «Marathon Legends»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο «Marathon Legends»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο «Marathon Legends». Το σεμινάριο διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Αθλητισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού σε συνεργασία με την Running in Cyprus.

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι τρεις θρύλοι του Μαραθώνιου δρόμου, ο Ελλαδίτης Σπύρος Ανδριόπουλος κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο, ο Μάριος Κασσιανίδης κάτοχος του Παγκύπριου ρεκόρ στο Μαραθώνιο και η Άντρη Αβραάμ η οποία κατείχε το Παγκύπριο ρεκόρ στο Μαραθώνιο από το 1990 μέχρι το 2017.

Οι ομιλητές έκαναν σύντομη αναδρομή στις τότε συνθήκες προπόνησης τους και θυμήθηκαν όμορφες συγκινητικές στιγμές από τα μεγάλα αθλητικά τους επιτεύγματα. Η πειθαρχία και η αφοσίωση στο στόχο της επιτυχίας τους βοήθησε να έχουν συνεχή αθλητική πρόοδο αλλά και να πετύχουν στην οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή.

Παρών και ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Αντώνης Δράκος, ο οποίος είχε ζήσει από κοντά τα επιτεύγματα των θρύλων αυτών. Το σεμινάριο συντόνισε ο Γιώργος Λουκαΐδης. Την Ακαδημία Αθλητισμού και τον ΚΟΑ εκπροσώπησαν τα μέλη του Δ.Σ. Λεόντιος Τσέλεπος και Δώρα Κυριάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ