aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣ«Πέταξε» ο Ταμάνης!

«Πέταξε» ο Ταμάνης!

Νέο Παγκύπριο ρεκόρ παίδων στο επί κοντώ πέτυχε ο Χρίστος Ταμάνης κατά τη διάρκεια των επαρχιακών μαθητικών αγώνων Λυκείων και Γυμνασίων που έγιναν στη Λεμεσό. Ο αθλητής του ΓΣΟ ξεπέρασε τα 4.80μ. και βελτίωσε το ρεκόρ του Αντώνη Καούλλα που ήταν 4.65μ. από το 2006.

Ο νεαρός αθλητής με την επίδοσή του, πέτυχε το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων που θα γίνει τον Ιούλιο στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Οι αγώνες έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αφού αποτελούν κριτήριο πρόκρισης για τα Παγκύπρια μαθητικά πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο.

Εν τω μεταξύ, διεξάγεται σήμερα στο Καυταντζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης το 3ο Πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα ρίψεων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Σε αυτό συμμετέχει και η Κύπρος με έναν αθλητή και μία αθλήτρια.

Πρόκειται για τον Αντρέα Χρίστου στη δισκοβολία ανδρών και την Ηλιάνα Ευαγγέλου στη σφυροβολία νεανίδων. Στόχος των δύο αθλητών είναι ν’ αρχίζουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ που είναι 59.16μ. και 50.30μ. αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ