aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣ«Παπαφλέσσεια 2016» και Πρωτάθλημα U-16

«Παπαφλέσσεια 2016» και Πρωτάθλημα U-16

Με τη συμμετοχή πολλών Κυπρίων αθλητών και αθλητριών θα διεξαχθεί σήμερα στην Καλαμάτα η αθλητική συνάντηση «Παπαφλέσσεια 2016».

Οι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι ακόλουθοι: Γεώργιος Αβραάμ (400μ.), Τάσος Βασιλείου (400μ. εμπόδια), Ζαχαρίας Άρνος (τριπλούν), Μιχάλης Κακότας (ακόντιο, φωτό), Ραφαέλλα Δημητρίου (400μ.), Δήμητρα Αραχωβίτη (100μ. εμπόδια), Δάφνη Γεωργίου (100μ. εμπόδια), Ναταλία Χριστοφή (100μ. εμπόδια), Μαρία Ονησιφόρου (μήκος).

Εν τω μεταξύ, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν στο Παφιακό το Παγκύπριο Πρωτάθλημα κάτω των 16 χρόνων. Στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχει μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών από τους έξι Γυμναστικούς Συλλόγους – μέλη της ΚΟΕΑΣ.

Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η ομοσπονδία και οι Γυμναστικοί Σύλλογοι προσδοκούν να ξεχωρίσουν τα ταλέντα που θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά του αθλήματος και θα στελεχώσουν μελλοντικά τις Εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ