aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΠανέτοιμος ο Παρέλλης

Πανέτοιμος ο Παρέλλης

Στις 9 Ιουνίου ταξιδεύει για το Χένγκελο της Ολλανδίας ο Απόστολος Παρέλλης και θα στις 11 του μήνα ο Ολυμπιονίκης μας θα αγωνιστεί στο World Challenge. Με φάρο την κορυφαία του επίδοση γι’ αυτή τη χρονιά (63.33μ) που έπιασε στα «Ηράκλεια» της Κρήτης, ο Κύπριος δισκοβόλος έχει όλα τα φόντα να επαναλάβει κάτι παρόμοιο στην «χώρα της τουλίπας». Ο Παρέλλης, ο οποίος μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί εκτός από τα «Ηράκλεια» και στο διεθνές μίτινγκ ρίψεων στο Χάλε της Γερμανίας, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και εισέρχεται σε μία περίοδο αρκετών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με το δισκοβόλο μας, ο στόχος του για το World Challenge της Ολλανδίας είναι μία ικανοποιητική επίδοση όπως αυτή των «Ηρακλείων». «Οι βολές μου είναι κοντά στο όριο. Στόχος μου στο Χένγκελο είναι να πιάσω μία καλή επίδοση όπως στο Ηράκλειο». Υπενθυμίζεται πως το όριο που χρειάζεται να επιτύχει ο Απόστολος Παρέλλης έτσι ώστε να κερδίσει μία θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο, είναι 65 μέτρα.

Έξι μέρες μετά το World Challenge, o Παρέλλης θα διαγωνιστεί στους Παγκύπριους Αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Λεμεσό το διήμερο 17-18 Ιουνίου. Επόμενος του σταθμός το Ισραήλ για τους αγώνες Μπρούνο Ζάουλι, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ