aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΌγδοος ο Παρέλλης

Όγδοος ο Παρέλλης

Ο πρωταθλητής της δισκοβολίας Απόστολος Παρέλλης με βολή 61.94μ. κατέλαβε την 8η θέση στο «Ίστβαν Γκιουλάι Μεμόριαλ» στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Ο αθλητής του ΓΣΠ θα προσπαθήσει σε επόμενους αγώνες στο εξωτερικό ή σε ημερίδα που θα γίνει στην Κύπρο, να πετύχει το όριο των 65.00μ. που καθόρισε η ΙΑΑΦ προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο τον Αύγουστο.

Εν τω μεταξύ, διεξάγονται αύριο και το Σάββατο οι Παγκύπριοι αγώνες στίβου κάτω των 18 ετών στο Τσίρειο. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες των έξι Γυμναστικών Συλλόγων – Μελών της ΚΟΕΑΣ και από τα αποτελέσματα των αγώνων θα συγκροτηθούν οι Εθνικές Ομάδες που θ’ αγωνισθούν στην Αθλητική Συνάντηση Κύπρου – Ελλάδας που θα γίνει στις 2-3 Αυγούστου.

Τέλος, ικανοποιητικά κρίνονται τα αποτελέσματα των στρατιωτών-αθλητών στίβου που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που έγιναν την Κυριακή 02 Ιουλίου στο Σχηματάρι στην Ελλάδα. Η αντιπροσωπευτική ομάδα της Κύπρου εξασφάλισε τρεις πρώτες θέσεις, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ