aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΟ σοκαριστικός τραυματισμός του Μπολτ (pic)

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μπολτ (pic)

Στην τελευταία  του κούρσα, στο 4×100, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου o Τζαμαϊκανός θρύλος υπέστη ρήξη συνδέσμου στον δικέφαλο και θα πρέπει να περάσει την «πόρτα» του χειρουργείου, με τον χρόνο αποκατάστασης από τον τραυματισμό να είναι τρεις μήνες.

Ο Μπόλτ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter μοιράστηκε τη φωτογραφία της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε, έτσι ώστε να δείξει στους επικριτές του πως όντως είχε τραυματιστεί και δεν… υποκρινόταν. Ο Τζαμαϊκανός έγραψε στην λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία: «Δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ τα ιατρικά μου δεδομένα, αλλά δυστυχώς έκατσα και άκουσα ανθρώπους που με ρωτούσαν αν όντως τραυματίστηκα.

Δεν έχω πει ποτέ ψέματα στους φανς μου για οτιδήποτε και μοναδική μου επιθυμία στο Πρωτάθλημα ήταν να τρέξω για τελευταία φορά για τους φανς μου. Ευχαριστώ για την ατέλειωτη στήριξη τους φανς μου. Θα ξεκουραστώ και θα αποθεραπευτώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου».

Ο Μπολτ θ’ αγωνιζόταν στο φιλικό των θρύλων της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα τον προσεχή Σεπτέμβριο, όμως ο τραυματισμός θα του στερήσει την ευκαιρία που του έδωσαν οι «Κόκκινοι Διάβολοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ