aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣO Περικλής Μάρκαρης συνεχίζει στην ηγεσία της ΚΟΕΑΣ

O Περικλής Μάρκαρης συνεχίζει στην ηγεσία της ΚΟΕΑΣ

Άλλη μία χρονιά φτάνει προς το τέλος της. Άλλο ένα έτος που ο κλασικός αθλητισμός ολοκλήρωσε με επιτυχία τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων. Μια χρονιά, στη διάρκεια της οποίας ο κυπριακός στίβος πέρασε με άριστα τις εξετάσεις φιλοξενίας μίας μεγάλης διοργάνωσης, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, στο οποίο η Εθνική μας κέρδισε την άνοδό της στη Β΄ Κατηγορία, σημειώνοντας ρεκόρ με 14 πρώτες θέσεις! Άλλος ένας χρόνος στον οποίο η πανδημία του κορονοϊού παρέμεινε ως απειλή για την κοινωνία και την υγεία των ανθρώπων και κατ’ επέκταση των αθλητών και αθλητριών. Ως είθισται, στο τέλος κάθε έτους όλοι κάνουν τον απολογισμό τους και μετρούν τα σωστά και τα λάθη και βάζουν τους ιδανικότερους στόχους για καλύτερο μέλλον.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου, θα κάνει τον δικό της απολογισμό προς τα μέλη της, το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, στις 10:30 το πρωί στην Αίθουσα Συνεδριών του ΓΣΠ στη Λευκωσία. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΑΣ, με τη συμμετοχή των έξι (6) Γυμναστικών Συλλόγων μελών της. Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα καταθέσουν τον απολογισμό τους, ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Περικλής Μάρκαρης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αντώνης Γεωργαλλίδης και ο ταμίας Κωστάκης Μιτσίδης. Μετά τους απολογισμούς θα τεθούν προς έγκριση, οι οικονομικές καταστάσεις του 2020, ο προϋπολογισμός του 2022 και ο αγωνιστικός προγραμματισμός του 2022.

Επανεκλογή Μάρκαρη στην προεδρία

Τη φετινή Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η Εκλογική Συνέλευση, καθώς ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Με βάση τις υποψηφιότητες που τέθηκαν για τη θέση του προέδρου και των τριών (3) αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, θα αποφευχθεί η εκλογική διαδικασία, καθώς δεν υπάρχουν ανθυποψήφιοι. Έτσι, ο Περικλής Μάρκαρης θα συνεχίσει να ηγείται της ΚΟΕΑΣ για την επόμενη τριετία (2022 – 2024), ενώ τη θέση των τριών αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα καταλάβουν οι Ελένη Κωνσταντίνου, Γιώργος Κυριακίδης και Ελένη Τύμβιου. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ είναι και ο αρχαιότερος τη τάξει επιθεωρητής Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ο οποίος είναι ο κ. Νεόφυτος Παπαϊωάννου. Η Εκλογική Γενική Συνέλευση θα επικυρώσει, επίσης, τους δύο εκπροσώπους κάθε Γυμναστικού Συλλόγου, που θα υποδειχθούν από τους ίδιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ