aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΟ Παρέλλης στην Κρήτη και η Ευαγγελίδου στο Όρττεκεμ

Ο Παρέλλης στην Κρήτη και η Ευαγγελίδου στο Όρττεκεμ

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα αγωνιστεί ο 6ος Παγκόσμιος πρωταθλητής της δισκοβολίας, Απόστολος Παρέλλης.

Ο Κύπριος πρωταθλητής επέλεξε να συμμετάσχει στα «Ηράκλεια 2016», επιδιώκοντας να πετύχει επίδοση που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στη Βραζιλία. Ο Παρέλλης αγωνίσθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ραμπάτ του  Μαρόκου, στο Ντάιαμοντ Λίνγκ, παίρνοντας την 5η θέση με 63.46μ.

Επίσης, στο Όρττεκεμ του Βελγίου θα αγωνιστεί σήμερα η Ναταλία Ευαγγελίδου, με στόχο το Παγκύπριο ρεκόρ γυναικών στα 800μ και φυσικά την εξασφάλιση του ορίου που θα της εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Ρίο.

Στην πρώτη φετινή της εμφάνιση στη διάρκεια του Παγκυπρίου Εαρινού Πρωταθλήματος,  που ήταν στις 14 Μαΐου, πέτυχε χωρίς συναγωνισμού 2.03.44. Στοχεύει με συναγωνισμό και κάτω από ιδανικές συνθήκες να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο του 2.01.50.

Στην ίδια διοργάνωση θα συμμετάσχει και ο Νίκανδρος Στυλιανού στο Επί Κοντώ και ο Χρήστος Δημητρίου στα 800μ. με στόχο να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ