aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΟ ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ γιόρτασε τη Global Running Day

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ γιόρτασε τη Global Running Day

Με έναν μικρό αγώνα δρόμου μήκους 3χλμ στην περιοχή της Επίχωσης, την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Τρεξίματος του 2017.

Στην εκδήλωση, που είχε το χαρακτήρα μαζικής προπόνησης καθώς δεν ήταν επίσημο δρομικό γεγονός, μετείχαν πέραν των εκατό δρομέων όλων των ηλικιών. Για τη διεξαγωγή της συνεργάστηκαν οι σύλλογοι δρομέων ΕΥ ΖΗΝ, Dro.Me.A Racing και Περικλής Δημητρίου αλλά και ο Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού, με τέσσερις ποδηλάτες να καθοδηγούν τους δρομείς και να εγγυούνται την ασφάλεια τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν δωρεάν αναμνηστικά μπλουζάκια και καπελάκια του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, ενώ στη θέση του bib number (προσωπικός αριθμός συμμετέχοντος), καθένας έγραψε το λόγο για τον οποίο έτρεξε.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντασσόταν στο πλαίσιο δράσεων του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ για ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Κύπρο και γενικότερα στην προσπάθεια παρακίνησης ανθρώπων όλων των ηλικιών να βάλουν την άσκηση στις καθημερινές τους συνήθειες.

H 7η Ιουνίου έχει ανακηρυχθεί ως Διεθνής Ημέρα Τρεξίματος, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους, σε ολόκληρο τον πλανήτη, να γιορτάσουν τη χαρά του τρεξίματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ