aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΟ Νίκανδρος απόλυτος κυρίαρχος

Ο Νίκανδρος απόλυτος κυρίαρχος

Νέο παγκύπριο ρεκόρ ανδρών με 5.57μ. πέτυχε ο Νίκανδρος Στυλιανού του Γ.Σ. «ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ» Κερύνειας στο αγώνισμα του επί κοντώ σε διεθνείς αγώνες κλειστού στίβου που έγιναν την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Ο αθλητής του «ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΥ» κατάφερε να βελτιώσει το παγκύπριο ρεκόρ κλειστού στίβου που πέτυχε ο ίδιος πριν από μία εβδομάδα στο Λονδίνο με 5.46μ. και ταυτόχρονα είναι και καλύτερο από το νέο παγκύπριο ρεκόρ ανοικτού στίβου, που κατέχει ο Φώτης Στεφανή με 5.56μ. από το 2000.

Ο Νίκανδρος ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή χρονιά αφού πέτυχε κατά σειρά στους τρεις αγώνες που συμμετείχε 5.30μ.-5.46μ.-5.57μ. και δείχνει πως τη φετινή χρονιά ο πήχης θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά. Στην ίδια διοργάνωση ο Μάριος Αποστολίδης του ΓΣΕ πέτυχε στα 1500μ. επίδοση 4.03.60.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου του Γ.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ Πάφου άρχισε ενθαρρυντικά την αγωνιστική περίοδο του 2017 με άλμα 2.23μ. στο αγώνισμα του ύψους στο διεθνές μήτιγκ που έγινε το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου στο Χούστοπετς της Τσεχίας.

Ο Βασίλης έχει θέσει σαν βασικό του στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού που θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στο Βελιγράδι της Σερβίας αφού πληροί το όριο συμμετοχής που είναι 2.25μ. Ο αθλητής έχει καλύτερη ατομική επίδοση 2.28μ. που πέτυχε το 2016.

Νέο παγκύπριο ρεκόρ εφήβων στα 60μ. εμπόδια (0.99εκ.) πέτυχε ο αθλητής του Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑ Λεμεσού Κωνσταντίνος Τσιακούρης στη διάρκεια της ημερίδας κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ της Αθήνας το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου. Ο αθλητής που Γ.Σ.Ο. σημείωσε 8.18 βελτιώνοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Αλέξανδρος Σταυρίδης του ΓΣΖ με 8.22.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ