aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΟ Κονιαράκης στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο Κονιαράκης στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο Γιώργος Κονιαράκης κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης στο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων που διεξήχθη στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Ο αθλητής του ΓΣΟ με βολή στα 62.16μ. εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την κυριαρχία του σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού με την επίδοση που σημείωσε τον περασμένο Μάρτιο με 63.96μ., είναι ο κορυφαίος στο αγώνισμα. Η Κύπρος με το χρυσό του Κονιαράκη, βρέθηκε στην 20ή θέση του πίνακα των μεταλλίων μπροστά από χώρες μεγαλύτερες σε μέγεθος και με παράδοση στο άθλημα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως, για τον Κονιαράκη συνεχίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων, που αρχίζει σήμερα στο Μπίκοτζ της Πολωνίας και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Στην αποστολή της Κύπρου βρίσκονται επίσης οι Χριστόφορος Γενεθλή (δισκοβολία), Ναταλία Χριστοφή και Δάφνη Γεωργίου (100μ. με εμπόδια), Καλλιόπη Κουντούρη (400μ.) και Γαβριέλα Φελλά (σφαιροβολία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ