aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΝέο Παγκύπριο ρεκόρ Παίδων

Νέο Παγκύπριο ρεκόρ Παίδων

Ο Γιώργος Κανάρης του ΓΣΚ πέτυχε νέο Παγκύπριο ρεκόρ παίδων κάτω των 18ετών (με όργανα ανδρών) στη διάρκεια του Παγκυπρίου πρωταθλήματος δεκάθλου που έγινε στη Λεμεσό στις 20-21 Απριλίου 2017. Ο νεαρός αθλητής συγκέντρωσε 5992 βαθμοί βελτιώνοντας κατά 293β. το ρεκόρ που κατείχε ο Φώτης Στεφανή από το 1988 με 5699 βαθμοί.

Η επιτυχία του Κανάρη συνοδεύτηκε με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα Παγκύπρια πρωταθλήματα δεκάθλου ανδρών και εφήβων. Τα δύο πρωταθλήματα καθώς και τα αντίστοιχα του επτάθλου γυναικών και νεανίδων, διεξήχθηκαν μέσα στα πλαίσια των φετινών αντιστοίχων πρωταθλημάτων.

Στην κατηγορία ανδρών μετά τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Μισού Μαραθωνίου, Μαραθωνίου Δρόμου, 10000μ. και δεκάθλου, η βαθμολογία του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ανδρών που θα διεξαχθεί στις 16-18 Ιουνίου στη Λεμεσό, διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 36 βαθμοί

Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 31 βαθμοί

Γ.Σ.ΚΟΡΟΙΒΟΣ 8 βαθμοί

Γ.Σ.ΕΥΑΓΟΡΑΣ 6 βαθμοί

Γ.Σ.ΖΗΝΩΝ 2 βαθμοί

Γ.Σ.ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ 1 βαθμός

Στην κατηγορία Γυναικών μετά την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων Μισού Μαραθωνίου, Μαραθωνίου Δρόμου, 10000 μέτρα και Επτάθλου, η βαθμολογία του πρωταθλήματος γυναικών που θα διεξαχθεί επίσης στις 16-18 Ιουνίου στη Λεμεσό, έχει ως εξής:

Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 40 βαθμοί

Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 38 βαθμοί

Γ.Σ.ΚΟΡΟΙΒΟΣ   4 βαθμοί

Γ.Σ.ΕΥΑΓΟΡΑΣ   1 βαθμός

Η βαθμολογία των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων εφήβων – νεανίδων μετά τη διεξαγωγή του δεκάθλου και έπτάθλου αντίστοιχα, διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

ΕΦΗΒΟΙ

Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 10 βαθμοί

Γ.Σ.ΚΟΡΟΙΒΟΣ 6 βαθμοί

Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 3 βαθμοί

Γ.Σ.ΕΥΑΓΟΡΑΣ 2 βαθμοί

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 11 βαθμοί

Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 8 βαθμοί

Γ.Σ.ΕΥΑΓΟΡΑΣ 2 βαθμοί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ