Μπατζάβαλης: «Θα πάω για να κερδίσω στην παγκόσμια πανεπιστημιάδα»

Υψηλούς στόχους έχει θέσει ο Κύπριος Ακοντιστής για την φετινή χρονιά που πέρα από την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο, θέλει και το χρυσό μετάλλιο στην Νάπολη.

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ

Ο Κύπριος πρωταθλητής μετά την συμμετοχή του στο φοιτητικό πρωτάθλημα στη Λεμεσό και την νίκη του με βολή στα 74.41, δείχνει ότι έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και είναι έτοιμος να μπει δυναμικά στην καλοκαιρινή σεζόν.

Ο Μπατζάβαλης θα αγωνιστεί στο Εαρινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα «Μάτσεια», ενώ στην συνέχεια θα αγωνιστεί στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στο Μαυροβούνιο. Δεδομένη είναι η συμμετοχή του στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ της trackfieldcy, μεγάλος στόχος για τον Μπατζάβαλη είναι το χρυσό μετάλλιο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα στην Νάπολη της Ιταλίας (3-14 Ιουλίου), καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος: «στόχος μου είναι να κερδίσω και να πάρω το χρυσό μετάλλιο».

Εννοείται ότι ο Κύπριος ακοντιστής θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαικό κύπελλο ομάδων στην Κροατία τον Αύγουστο, καθώς η συμμετοχή του σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση θα δώσει βαθμούς σ’ένα αγώνισμα που η Κύπρος υστερούσε σε διεθνές επίπεδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ