Ένα σπουδαίο τουρνουά στίβου θα διεξαχθεί απόψε στο Τσίρειο Στάδιο με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών. Το πιο μεγάλο όνομα είναι αυτό του Μίλτου Τέντογλου ο οποίος θα προσπαθήσει για ένα μεγάλο άλμα στο τριπλούν. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μίλησε στο ΣΠΟΡ ΦΜ και σημείωσε πως στόχος είναι το διεθνές μίτινγκ στίβου της Λεμεσού να γίνει θεσμός.
Τα κυριότερα σημεία:
Για το διεθνές μίτινγκ στίβου: «Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα. Είναι το πρώτο διεθνές μίτινγκ. Συγχαίρω την ΚΟΕΑΣ για τη δουλειά της. Ήρθαν με την ιδέα, εμείς αγκαλιάσαμε την προσπάθεια. Είναι και οι χορηγοί βεβαίως που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν κάτι. Γενικά είναι μια ευκαιρία για τον Κύπριο φίλαθλο και όχι μόνο να παρακολουθήσει το μίτινγκ».
Για το πλάνο: «Θα προσπαθήσουμε να το καθιερώσουμε και να το διοργανώσουμε ξανά. Επανερχόμαστε σιγά σιγά μετά την πανδημία. Είναι σημαντικό να το αγκαλιάσει ο κόσμος».
Για τους αθλητές: «Είναι ο Τεντόγλου, ο Ορτέγα και αρκετοί ακόμη. Κοντά στις 9 παρά θα υπάρχει η μεγάλη κούρσα στα 110 με εμπόδια».
Για το μέλλον του Τσιρείου: «Το Τσίρειο υπηρέτησε πιστά τις ομάδες της Λεμεσού και τον αθλητισμό της Κύπρου. Κανείς δεν μπορεί να πει κακή κουβέντα για το Τσίρειο και το ΓΣΟ. Θα συνεχίσει να εργάζεται για τον αθλητισμό. Μπορεί να μετατραπεί σε ένα εθνικό αθλητικό κέντρο στίβου Β’ και επί αυτού έδωσε το οκ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ασφαλώς θα φιλοξενεί και κάποιες ομάδες».














