aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣ«Κυριακίδεια»: 10 Δεκεμβρίου στην Πάφο

«Κυριακίδεια»: 10 Δεκεμβρίου στην Πάφο

Πρόσκληση για συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων τα «Κυριακίδεια» που θα διοργανωθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 από το Σωματείο Δρομέων Πάφου «Στέλιος Κυριακίδης». Φέτος η εκδήλωση θα διοργανωθεί σε συνδυασμό με την τελετή μετονομασίας του Παφιακού σταδίου σε στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» και θα έχει σαν χώρο εκκίνησης και τερματισμού το στάδιο.

Στις 10 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται ακριβώς 30 χρόνια από το θάνατο του κορυφαίου Κύπριου Μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη (απέθανε στις 10 Δεκεμβρίου 1987). Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 9:00 το πρωί, ενώ υπάρχει όριο συμμετοχών που ανέρχεται στους 300 δρομείς.

Η διαδρομή θα περιέλθει από το ιστορικό κέντρο της πόλης της Πάφου και θα συμπεριλάβει το Δημοτικό Μέγαρο, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, τη Λεωφόρο Μακαρίου, το Μαρκίδειο Θέατρο, τον κινηματογράφο Αττικόν καθώς και άλλα ιστορικά μνημεία και ορόσημα της πόλης.

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα πάρουν μοναδικό αναμνηστικό μετάλλιο, επετειακή τεχνική αγωνιστική φανέλα, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, έπαθλα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (ανά πέντε χρόνια), ενεργειακά τζελ, θα υπάρξουν σταθμοί υγρών κάθε 3 χιλιόμετρα, φρούτα, νερό, ηλεκτρολύτες και χυμοί καθώς επίσης δωρεάν στάθμευση στους χώρους στάθμευσης του σταδίου. Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των €12,00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ