aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣKορυφαία ταλέντα Κονιαράκης και Δάφνη Γεωργίου

Kορυφαία ταλέντα Κονιαράκης και Δάφνη Γεωργίου

Δύο από τα λαμπρά ταλέντα μας, ο δισκοβόλος Γιώργος Κονιαράκης (ΓΣΟ) και η εμποδίστρια Δάφνη Γεωργίου (ΓΣΖ), θα τιμηθούν από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ως οι κορυφαίοι Κύπριοι αθλητές Στίβου για 2018, στις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων αντιστοίχως. Ο Κονιαράκης, επιπλέον, θα τιμηθεί και ως ο υπ’ αριθμόν ένα έφηβος πρωταθλητής μας από όλα τα αθλήματα.  

Ο Γιώργος και η Δάφνη θα βραβευθούν στη σχετική ετήσια εκδήλωση της ΚΟΕ για τους κορυφαίους έφηβους και νεανίδες μας από όλα τα σπορ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 31η τρέχοντος μήνα στο Ολυμπιακό Μέγαρο (αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι»).

Ο Γιώργος Κονιαράκης θα τιμηθεί με το έπαθλο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο αθλητή του Στίβου, καθώς και με το έπαθλο της ΚΟΕ για τον ετησίως κορυφαίο έφηβο αθλητή όλων των αθλημάτων, η Δάφνη Γεωργίου, δε, θα τιμηθεί με το έπαθλο «Μαριάννα Ζαχαριάδη», με το οποίο βραβεύεται κάθε χρόνο η κορυφαία νεανίδα αθλήτρια του Κλασικού Αθλητισμού.

Ο Γιώργος Κονιαράκης, φοιτητής Ιατρικής στην Κρήτη, το 2018, μεταξύ άλλων επιτυχιών, κατέκτησε πρώτη θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες U23, στους Βαλκανικούς Αγώνες U20, ήταν 7ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 και πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ στην κατηγορία του.

Η Δάφνη Γεωργίου, φοιτήτρια στις ΗΠΑ, στο Πανεπιστήμιο Μπόις Στέιτ (Αϊντάχο), στη χρονιά που πέρασε κέρδισε 1η θέση στο Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών και στην Πενταεθνή συνάντηση Εφήβων/Νεανίδων, ήταν 4η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U20 και διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ