aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΚΟΑ: Μπράβο Εθνική Στίβου!

ΚΟΑ: Μπράβο Εθνική Στίβου!

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα Στίβου για την πανηγυρική της άνοδό στη Β΄ Κατηγορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, μετά την κατάληψη της 2ης θέσης στους αγώνες της Γ΄ Κατηγορίας που έγιναν στο «Τσίρειο» στάδιο Λεμεσού, με διοργανωτή την ΚΟΕΑΣ.

Ήταν μια διοργάνωση υψηλής εμβέλειας στην οποία το ζητούμενο για την Κύπρο ήταν η άνοδος στη Β’ κατηγορία, την οποία και κατάφερε να πάρει πανηγυρικά. Την πρώτη θέση κέρδισε η Σερβία με 570 βαθμούς, δεύτερη η Κύπρος με 539, ενώ την τρίτη προνομιούχο θέση πήρε η Μολδαβία με 481 βαθμούς.

Οι προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο διήμερο των αγώνων, ήταν το στοιχείο που χάρισε την άνοδο, για αυτό και ο Οργανισμός τους απονέμει τα εύσημα.

Τους αγώνες παρακολούθησε από κοντά πολυμελής αντιπροσωπεία του ΔΣ ΚΟΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος συγχάρηκε την ΚΟΕΑΣ για την εξαιρετική διοργάνωση. Τις απονομές στους αρχηγούς των τριών πρώτων ομάδων έκαμαν, ο Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Δημάκος, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη.

Ο ΚΟΑ ευχόμενος για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, δηλώνει τη σταθερή στήριξη και βοήθεια του στην ΚΟΕΑΣ και στους αθλητές μας, οι οποίοι μας έκαμαν να νιώθουμε ξεχωριστή περηφάνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ