aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΗ κορυφαία διοργάνωση για το 2018

Η κορυφαία διοργάνωση για το 2018

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΥΑΓΟΡΑΣ» Αμμοχώστου σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ διοργανώνουν, το Σαββατοκύριακο, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών στίβου στο «Τάσος Μάρκου».

Ξεχωριστή θα είναι η παρουσία των Ολυμπιονικών αθλητών Μίλαν Τραΐκοβιτς και Απόστολου Παρέλλη, της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ελένης Αρτυματά, της 2ης νικήτριας στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα του 2017 Νεκταρίας Παναγή, της κατόχου των Παγκυπρίων ρεκόρ στα 800μ. και 1500μ. Ναταλίας Ευαγγελίδου, των κατόχων του Παγκυπρίου ρεκόρ στα αγωνίσματα τους Αμίν Χατίρι – 1500μ., Νίκανδρου Στυλιανού – Επί Κοντώ, Κώστα Σταθελάκου – Σφυροβολία και Ανδρονίκης Λαδά στη Δισκοβολία.

Η φετινή διοργάνωση είναι ξεχωριστής σημασίας για τον διοργανωτή ΓΣΕ και την πόλη της Αμμοχώστου, αφού είναι η πρώτη που θα γίνει στην ελεύθερη περιοχή της επαρχίας, ύστερα από την τουρκική εισβολή του 1974 και την τελευταία διοργάνωση που έγινε στη φυσική έδρα του συλλόγου το 1968.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ