aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ γιορτή ολοκληρώθηκε με ξέφρενο πάρτι

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με ξέφρενο πάρτι

TOY ΦΡΙΞΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Οι 3οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων τέλειωσαν, ωστόσο μια νέα εποχή στον αθλητισμό αρχίζει. Μια διοργάνωση που προσέλκυσε αριθμό ρεκόρ θεατών, που εισήγαγε στο αγωνιστικό πρόγραμμα νέα και ενδιαφέρουσα αθλήματα τα οποία άρεσαν και αγκαλιάστηκαν στην ιδέα να καθιερωθούν στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.

Η Ολυμπιάδα του Μπουένος Άιρες έριξε αυλαία τις πρώτες πρωινές ώρες με την τελετή λήξης, η οποία επεφύλαξε ξέφρενο πάρτι για τους χιλιάδες αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό.

Στην παρουσία του πρόεδρου της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ και άλλων στελεχών του παγκόσμιου αθλητικού κόσμου, οι κορυφαίοι νέοι αθλητές γιόρτασαν με την ψυχή τους αμέσως μετά το τέλος της 40λεπτης τελετής λήξης. Μέσα σε αυτά τα 40 λεπτά προβλήθηκαν βίντεο από την διάρκεια των 32 αγωνισμάτων και παρέλασαν οι σημαιοφόροι των 206 χωρών, με την Ειρήνη Τάνου να εκπροσωπεί την Κύπρο.

Μπαχ: «Εξαιρετικά καινοτόμοι αγώνες»

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο Ολυμπιακό χωριό, εκθειάζοντας τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της 3ης Ολυμπιάδας Νέων: «Αυτοί ήταν πραγματικά Ολυμπιακοί Αγώνες μιας νέας εποχής. Οι Αγώνες θα αφήσουν μια μεγάλη κληρονομιά για το Μπουένος Άιρες και ενώνουν την Αργεντινή. Ήταν εξαιρετικά καινοτόμοι, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινώντας από την τελετή έναρξης στο κέντρο της πόλης στην παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που γιόρτασαν με τους νέους αθλητές. Οι Αργεντινοί έχουν κάθε λόγο να είναι εξαιρετικά υπερήφανοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ