aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΓενεθλή και Γεωργίου από… χρυσό

Γενεθλή και Γεωργίου από… χρυσό

Δύο χρυσά μετάλλια, ένα Παγκύπριο ρεκόρ εφήβων και μία ισοφάριση παίδων σημείωσαν οι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που έγινε στο Πιτέστι της Ρουμανίας.

Ο Χριστόφορος Γενεθλή στη δισκοβολία εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο με βολή στα 61.35μ. που αποτελεί και νέο παγκύπριο ρεκόρ της κατηγορίας του και ταυτόχρονα τον φέρνει στην τέταρτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης για τη φετινή χρονιά και στην τρίτη θέση μεταξύ των Ευρωπαίων αθλητών.Η Δάφνη Γεωργίου στα 100μ. με εμπόδια ήταν η δεύτερη αθλήτρια που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο με επίδοση 13.96.

Ο Χρήστος Ταμάνης στο επί κοντώ κατέλαβε την 4η θέση με άλμα στα 4.80μ. επίδοση που ισοφαρίζει το δικό του Παγκύπριο ρεκόρ που είχε πετύχει τη φετινή χρονιά. Ο Γιώργος Κονιαράκης στη δισκοβολία εφήβων ήταν δεύτερος με βολή στα 57.10μ. ενώ στα 800μ. νεανίδων η Χριστίνα Πετρή ήταν 4η με χρόνο 2.13.60 που αποτελεί ατομική της επίδοση. Η Δέσποινα Χαραλάμπους στο υψος ήταν επίσης 4η με 1.70μ., ενώ στα 110μ. με εμπόδια ο Κωνσταντίνο Τζιακούρης ήταν όγδοος με 14.73.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ