aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΦοβερός Τραΐκοβιτς και 7.65!

Φοβερός Τραΐκοβιτς και 7.65!

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έκλεψε τις εντυπώσεις στη Πανελλήνια Ημερίδα Στίβου του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα. Ο 26χρονος Κύπριος αθλητής διένυσε τα 60 μ. εμπόδια σε χρόνο 7.65, πέτυχε φετινό ρεκόρ, και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Μπέρμιγχαμ. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, η επίσης Κύπρια αθλήτρια Δήμητρα Αραχωβίτη σημείωσε χρόνο 8.53.

Στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν, η Αριάδνη Αδαμοπούλου έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 3,80 μ., ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα, όμως στον Άγιο Κοσμά, ξεπέρασε τα 4,00 μ. και έβαλε τις βάσεις για καλύτερη συνέχεια. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,15 μ., προκειμένου να πετύχει απόλυτο ατομικό ρεκόρ (4,11 μ.). Πίσω από τη 18χρονη αθλήτρια ήταν η Μυρτώ Κασσωτάκη, που ξεπέρασε τα 3,90 μ. και ισοφάρισε το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, φετινό ρεκόρ πέτυχε ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος, που ξεπέρασε τα 5,25 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 5,40 μέτρα. Οι νεάνιδες Κατερίνα Λαφτσή και Εμμανουέλα Καρυάμπα πέτυχαν 7.82 και 7.86 στα 60 μ., καταλαμβάνοντας την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, σε μα κούρσα όπου πρώτευσαν οι Κύπριες Κυριακίδου (7.69) και Σκέντερ (7.78).

Στα 60 μ. κορασίδων την καλύτερη παρουσία πραγματοποίησε η Μαρκέλα Παπανδρέου με 7.85. Ο 17χρονος Στέφανος Δημητριάδης για μία ακόμη φορά φέτος άφησε καλές εντυπώσεις, αφού επικράτησε στα 150 μ. με 16.55, έναντι του 16.75 του συνομήλικου του Μιχάλη Φλουρέντζου. Η ημερίδα του Αγίου Κοσμά άρχισε με τη συμμετοχή 100άδων νεαρών αθλητών και αθλητριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ