aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Στην εξάδα η Στυλιάνα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Στην εξάδα η Στυλιάνα

Η αυλαία του 26ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 20 έπεσε σήμερα, με τη διεξαγωγή των τελευταίων τελικών. Η Στυλιάνα Ιωαννίδου στον τελικό του άλματος σε ύψος κατετάγη στην ιδιαίτερα τιμητική έκτη θέση με 1.83, άλμα που πέρασε με τη δεύτερη της προσπάθεια.

Η αθλήτρια του Γιώργου Αποστολίδη πήγε στο Τάλιν με καλύτερη φετινή επίδοση το 1.86μ., επίδοση που αν σημείωνε και χθες, πιθανότατα να την οδηγούσε στα μετάλλια, αφού με αυτήν την επίδοση βρέθηκαν οι αθλήτριες που κατέκτησαν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο. Ωστόσο, με το 1.83 και την 6η θέση επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο κι έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Την τιμητική 9η θέση κατέλαβε στον τελικό της σφυροβολίας η Βαλεντίνα Σάββα, με 58.38μ. Η Σάββα, παρά το ότι είναι μόλις 16 χρόνων, εντούτοις κατέθεσε το ταλέντο της στην εσθονική πρωτεύουσα και κατάφερε στην πρώτη της μεγάλη διεθνή συμμετοχή να φτάσει στον τελικό, να ανταγωνιστεί μεγαλύτερές της αθλήτριες και να καταταχθεί στην 9η θέση της Ευρώπης. Με αυτά που έδειξε στο Τάλιν, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον και με τις εμπειρίες που πήρε θα είναι πιο έτοιμη για το Παγκόσμιο του Αυγούστου στη Ναϊρόμπι.

Ο Γρηγόρης Νικολάου δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του άλματος τριπλούν, αφού είχε και πάλι τρεις άκυρες προσπάθειες στον προκριματικό, όπως και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ