aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΕπιτυχής η επέμβαση του Αλέξανδρου Πουρσανίδη

Επιτυχής η επέμβαση του Αλέξανδρου Πουρσανίδη

Στο στάδιο ανάρρωσης, μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε στον δεξί αστράγαλο, βρίσκεται πια ο Αλέξανδρος Πουρσανίδης.

Ο πρωταθλητής μας στη σφυροβολία, υπέστη ρήξη 5ου μεταταρσίου στις 15 Σεπτεμβρίου 2020, σε μια άτυχη στιγμή, πατώντας σε πέτρα στο τροχάδην, και το Σάββατο (19/9) υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Την επέμβαση έκανε ο Δρ. Κυριάκος Ν. Κακαβελάκης, στην κλινική Mediterranean της Λεμεσού.

«Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά και από την Κυριακή είμαι στο σπίτι μου στη Λευκωσία. Την Πέμπτη (24/9) θα βάλω μπότα, για να προστατεύει το πόδι μου στις μετακινήσεις και την ερχόμενη Τρίτη (29/9) θα μου αφαιρέσουν τις ραφές. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να κινούμαι με πατερίτσες και αφού υπάρξει επανεξέταση, θα μπω σιγά – σιγά το στάδιο της φυσικοθεραπείας, ούτως ώστε να μπορέσω μέσα στον Νοέμβριο να αρχίσω προπονήσεις», μας ανέφερε σχετικά ο Αλέξανδρος Πουρσανίδης, ο οποίος, παρά την ατυχία του, θέλει να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον:

«Από τη στιγμή που ήρθε ο τραυματισμός δεν μπορώ να κάνω κάτι για να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Γι’ αυτό βλέπω μόνο θετικά και προσηλωμένος στην αποθεραπεία μου, με υπομονή και ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Ο Δρ Κακαβελάκης είναι ένας εξαιρετικός γιατρός και θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα, γιατί στέκεται δίπλα μου και μάλιστα έρχεται στη Λευκωσία να με δει προσωπικά και αυτό με εμψυχώνει ακόμη περισσότερο. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Κωνσταντίνο Σταθελάκο, που είναι συνέχεια στο πλευρό μου, την ΚΟΕΑΣ για τη συμπαράστασή της και τον χορηγό μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ